No la beses

19

2016. február 10. 20:49 - Cadena75

Jönnek szembe velem az okosabbnál okosabb közhelyek és mondások, mindegyikben megtalálom a magam igazságát, bízom benne, hogy egy nap tényleg jól leszek. Nem hiszem, hogy örömmel fogok visszaemlékezni mindarra, ami történt. Tanulság volt. Pofán csapott a végén, ilyenkor bele- és visszagondolva minden hatalmas hazugságnak tűnik. De hittem, megértettem mindent. 

Most próbálok visszailleszkedni a családomba. De rettentő nehéz. A szívem fáj, bőgnék legszívesebben. Olyan vagyok, mint valami űrlény, akinek megtanították, hogy kell viselkednie. Nevessen, ha a többiek nevetnek, ha mindenki a tévé előtt ül, ő is üljön oda, este le kell feküdni, reggel fel kell kelni és fogat kell mosni. Legszívesebben hagynék mindent és elszaladnék nagyon messzire.

Nem, vissza már tényleg nem kellene, de akkor is hiányzik.

Jó éjszakát, álmodj szépeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolombaj.blog.hu/api/trackback/id/tr538380368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása