No la beses

29

2016. március 04. 07:40 - Cadena75

Ezt neked akartam írni személyesen, de nem tudtál volna mit kezdeni vele, így inkább ide írom.

Köszönöm, hogy felébresztetted azt a lányt, nőt, aki voltam. Aki szereti magát, aki hisz magában, aki erős, tettre kész, aki úgy érzi, nincs előtte akadály.
Igen, ehhez az kellett, hogy újra szépnek, nőnek érezzem magam. Igen, fájt, hogy nem vagyunk együtt, valahogy mégis megerősített. Biztos szerepet játszik benne az is, hogy újra van olyan munkám, amit szeretek, hogy minden nap szépen fel kell öltöznöm, de te indítottál el az úton.

És most már azt is tudom, hogy lesz megint valaki, aki szeretni fog, akit én is szeretek majd. Hogy ez a férjem lesz újra? Ki tudja. Valahol reménykedem benne, hiszen az lenne mindenki számára a legkényelmesebb, a leginkább zökkenőmentes változat. De biztos egyáltalán nem vagyok benne.

Jó éjszakát, álmodj szépeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolombaj.blog.hu/api/trackback/id/tr628442790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása